Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Gudstjeneste i Ågerup Kirke v. Sophie Juel (Husk tilmelding)

Dato
Søndag d. 14. februar 2021, kl. 10:00

OBS: Denne gudstjeneste er flyttet til kl. 10.00 - og ikke kl. 14.00, som annonceret i kirkebladet.

Grundet det begrænsede antal pladser i kirken er det i øjeblikket nødvendigt at tilmelde sig gudstjenesten. Dette gøres bedst via mail til kirkekontoret@kirkevip.dk, men du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til kontoret på 59 18 20 07. Tilmelding skal ske inden fredag kl. 16.00 – ved behov holdes en ekstra gudstjeneste søndag kl. 11.00. Find yderligere information om de særlige restriktioner, der gælder i øjeblikket her: Retningslinjer ifm. Corona

FASTELAVN TO-GO

Denne søndag er det fastelavn, men som så meget andet bliver heller ikke fastelavn i år ikke, som vi havde planlagt og håbet på.  Vi kommer til at savne de mange udklædte børn og glade familier, som vi plejer at se til gudstjeneste og tøndeslagning i Sognegården. Forhåbentlig får vi lov til at få et glimt af rigtig mange af jer alligevel. Kl. 11.00 - 13.00 vil det nemlig være muligt at komme forbi Sognegården og hente en kreapose fyldt med alle ingredienserne til et fint fastelavnsris. Lige til at tage med hjem og lave. Og man må selvfølgelig meget gerne komme udklædt :-)

I linket her: https://forms.churchdesk.com/f... kan du tilmelde dig, så vi er sikre på, at der er nok poser til alle. Skriv blot, hvor mange poser du gerne vil hente - og til hvilken aldersgruppe. (Bemærk, at de skal bestilles inden den 10. februar)