Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Gudstjeneste med navneoplæsning i Grandløse Kirke v. Sophie Juel (NB: Husk tilmelding)

Dato
Søndag d. 1. november 2020, Kl. 17:00 til kl. 17:30
Sted
Grandløse Kirkevej, 4300 Holbæk

Allehelgen i alle tre kirker

Søndag den 1. november - kl. 15.00, 17.00 og 19.00

Den første søndag i november mindes vi vores kære, som vi har mistet. I gudstjenesterne på dagen, læser vi navnene på de mennesker op, som vi har taget afsked med i løbet af det sidste år fra én af sognets kirker – eller fra en anden kirke, hvis afdøde boede her i vores sogn – og vi tænder lys for dem, som et tegn på, at det er vores tro, at de nu er i Guds hænder for evigt.

OBS: Gudstjenesterne kræver tilmeldingen til sognepræst Sophie Juel på mail: sojue@km.dk eller sms: 29 68 27 50. Vi afventer fortsat de opdaterede retningslinjer for Folkekirken, men vil gerne have at alle bærer mundbind på vej ind, ud og når man bevæger sig rundt i kirken.

Ågerup Kirke kl. 15.00 (ca. 60 min) – Højmesse med prædiken og nadver v. Sophie Juel

Grandløse Kirke kl. 17.00 (ca. 30 min) – Aftengudstjeneste med prædiken v. Sophie Juel

Sdr. Asmindrup kl. 19.00 (ca. 45 min) – Koncertgudstjeneste – se nedenfor

 

Musik i mørket – koncertgudstjeneste i Sdr. Asmindrup Kirke

For mange mennesker er Allehelgen en helt speciel højtid, præget af både sorg og kærlighed. I år vil der være mulighed for at deltage i en stemningsfuld aftengudstjeneste i smukke Sdr. Asmindrup Kirke. Her vil der bl.a. være eftertænksomme læsninger, lystænding og lyrisk klavermusik. Toner og ord binder gudstjenesten sammen, og man kan komme præcis som man er, med de følelser man nu engang indeholder, og blot være tilstede i dette helt særlige rum. Vi glæder os til at dele en lysende musikalsk stund med jer, når novembermørket har gjort sit indtog.