Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

ErstatningsCaféen har åben

Dato
Tirsdag d. 18. august 2020, Kl. 10:15 til kl. 11:45
Sted
Asmindrupvej 52, 4390 Vipperød

Tirsdag den 26. maj åbner ERSTATNINGSCAFÉEN i Sognegården.

Folkekirken er åben igen, men er selvfølgelig underlagt særlige retningslinjer, som alt andet i disse dage. I Vipperød Sognegård åbner vi derfor "ErstatningsCaféen", som i den kommende periode vil erstatte noget af alt det, som vi fortsat ikke kan mødes til - fx vores ugentlige TirsdagsCafé.

ErstatningsCaféen har åbent hver tirsdag og torsdag i Sognegården fra kl. 10.00 - 11.30 for max 8 deltagere, en af præsterne samt evt. en medarbejder. Vi drikker kaffe, får et stykke kage, hyggesnakker og nogle gange vil præsten læse lidt og andre gange kan vi høre lidt musik. Vi holder god afstand og passer på hinanden. Man er velkommen til at deltage, selvom man måske ikke har været fast deltager i TirsdagsCaféen eller andre af Sognegårdens arrangementer.

Der er tilmelding fra uge til uge til sognepræst Sophie Juel, mail: SOJUE@km.dk, tlf.: 29 68 27 50 (tirsdag til fredag imellem kl 10 og 11). Vi prioriterer i første omgang, at alle interesserede får lov til at deltage én gang inden for de første par uger.