×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 27. maj 2020, Kl. 09:00 til kl. 10:30

Genåbningen af folkekirken fra uge 21 betyder, at vi fra onsdag den 27. maj igen kan mødes til babysalmesang i Sognegården. Ikke helt som vi plejer - men næsten...

I den kommende periode (formentlig frem til sommerferien) vil babysalmesang se sådan her ud: Babysalmesang deles over to gange, således at der hver onsdag er et hold kl. 9.00 - 10.30 og et igen kl. 11.00-12.30. På hvert hold er der plads til 4 babyer med mor/far. Programmet vil være tilpasset retningslinjerne, så vi ikke bruger deleting, som fx den store bold til at rulle på, ligesom vi sidder med 2 meters afstand, som det et påkrævet, når der skal synges. Herudover medbringes eget lagen/tæppe til vuggesangen, tæppe/dyne til at lægge dit barn på samt tørklæde eller stofble. Imellem de to hold rengøres salen.

Programmet vil vare ca. 30 minutter, hvorefter der er mulighed for at fortsætte med hyggesnak ved bordet en time mere. Der vil være en kop kaffe, men ikke frugt og småkager, som vi plejer. Man må dog meget gerne medbringe egen madpakke.

Tilmelding foregår via facbookopslag (https://www.facebook.com/sutterogsalmer/), som vi plejer - dog efter først til mølle-princippet og som nævnt kun med 4 pladser på hvert hold. Tilmeldingen lægges ud mandag kl. 15.00.

Jeg glæder mig ??? Har du spørgsmål, så send gerne en mail på sabine@kirkevip.dk eller send en besked her på siden.

Sabine, Kirke- og kulturmedarbejder

Babysalmesang - NB: husk tilmelding
Sted Asmindrupvej 52, 4390 Vipperød