×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 8. marts 2020, Kl. 09:00 til kl. 10:00

Denne dag er gudstjenesten allerede kl. 9.00, da der herefter er indsamling til Folkekirkens Nødhjælp  for dem, som har tilmeldt sig det. Det er også muligt at få en rute på dagen, hvis man har lyst.

NB: Folkekirkens Nødhjælps dør-til-dør-indsamling i morgen er aflyst i hele landet grundet risikoen for Corona-smitte. Der er selvfølgelig stadig gudstjeneste kl. 9.00 i Sognegården v. Lene Funder. Bagefter er der som altid mulighed for en kop kirkekaffe.

Læs evt. mere her: https://www.noedhjaelp.dk/vaer-med/indsamling?fbclid=IwAR3Q0nHpFyFk6X_5z9JMu3GaTCIXNZZfLTYwSP8Amng_ox6-YvsLaiLMEww

Hvert skridt tæller – indsamling til Folkekirkens Nødhjælp

I det sidste årti er klimaforandringerne blevet mere og mere tydelige. Forandringerne skaber tørke eller oversvømmelser og disse udfordringer rammer desværre ofte de fattigste lande hårdest. Derfor går folkekirkens Nødhjælp ind og hjælper her. I de tørkeramte lande hjælper Folkekirkens Nødhjælp med at finde afgrøder, der kan klare sig med små mængder vand og udvikle små køkkenhaver i flere etager. Målet er selvfølgelig, at de bliver selvforsynende. Der, hvor det er oversvømmelser, der truer landbruget, hjælper Folkekirkens Nødhjælp med at skaffe materialer, sten og armeringsnet, så kan lokalbefolkningen selv kan bygge diger og høfder til at beskytte landbrugsjorden. Hjælp til selvhjælp. 

Det er en god måde at hjælpe på, så derfor samler vi ind til disse projekter søndag den 8. marts. Kom og vær med, hvert skridt tæller. Har du også lyst til at være med så kontakt Kirkerne i Vipperød på tlf.: 59 18 20 07, mail: kirkekontoret@kirkevip.dk eller indsamlingsleder Niels Terp Larsen: 59 18 12 61.

Har man tilmeldt sig ligger der en rute klar i Sognegården kl. 10.00, men man er også velkommen at komme på dagen og få en rute.

Dagen starter med en gudstjeneste kl. 9.00 i Sognegården. Derefter starter indsamlingen kl. 10.00 med en kop kaffe, hvorefter ruterne bliver uddelt. Hver rute tager ca. 2-3 timer og mens der efterfølgende tælles op, er der en let frokost til indsamlerne i Sognegården.

Jeg glæder mig til en dag med fokus på klimaforandringer. Tag godt imod vores indsamlere, når de banker på dørene.

Med venlig hilsen

Niels Terp Larsen, indsamlingsleder i Vipperød.


Medvirkende
Lene Funder
Sted Asmindrupvej 52, 4390 Vipperød