×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 11. april 2020, Kl. 20:30 til kl. 23:30

Det er en oldkirkelig tradition at markere overgangen fra mørke til lys natten før Påskedag. Natten mellem påskelørdag og Påskedag var ligeledes knyttet til den årlige dåb. De udøbte voksne, de såkaldte katekumener, blev døbt denne nat.

Vi vil markere denne tradition i Sdr. Asmindrup Kirke med en dåbsgudstjeneste påskelørdag fra kl. 20.30 til 23.00. Aftenen vil være fyldt med stemningsfuld musik og sang og fra kl. 20.30 til kl. 22.30 er der mulighed for drop-in dåb, hvor du kan komme ind lige fra gaden og blive døbt uden tilmelding. Det eneste du skal gøre er at medbringe gyldig legitimation med foto – f.eks. kørekort eller pas. Kirkens præster står klar til samtale inden dåben, og efterfølgende byder vi på et glas i våbenhuset, og man er velkommen til at invitere familie og venner med og sammen fejre dåben. Det seneste mødetidspunkt, hvis man ønsker dåb er kl. 22.

Kl. 22.30 afrundes aftenen med en nadverandagt, hvor hele sognet opfordres til at deltage og fejre de nye medlemmer af menigheden, det kristne fællesskab i kirken og fællesskabet med Gud. Læs detaljeret program for aftenen på kirkens hjemmeside i slutningen af marts

Sted Hellestrupvej 38, 4390 Vipperød