×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 4. januar 2020, kl. 13:30

Helligtrekongersgudstjeneste med Holbæk Teater i Sdr. Asmindrup Kirke

50 minutters interaktiv gudstjenesteforundring og refleksion over julens budskab sådan lidt på bagkant med bl.a. skuespiller Trine Pallesen og teaterleder fra Holbæk Teater Brian Kristensen. 

Julen varer lige til januar. Sådan er det i hvert fald i kirken, hvor julen først slutter den 6. januar med Helligtrekongers Dag. Her fejrer man, at de hellige tre konger besøger det lille Jesusbarn med guld, røgelse og myrra(skær). I år markeres det i Sdr. Asmindrup Kirke med en særlig gudstjeneste, der bruger elementer og virkemidler fra teatrets verden. I et nyt samarbejde mellem Holbæk Teater, Holbæk Provsti og Vipperød Sogn går gudstjenesten i kødet på krybbespillet med poesi, nysgerrighed og kærlighed.

For kan et krybbespil overhovedet andet end at være nuttet? Kan det sige moderne, voksne mennesker noget, måske endda rykke noget i os? Det undersøger gudstjenesten i monolog, sang, forestilling, prædiken og dialog med menigheden.

Medvirkende er bl.a. skuespiller Trine Pallesen, teaterleder og skuespiller Brian Kristensen og korshærs- og sognepræst Cecilie Ahlmann Raaberg – og selvfølgelig menigheden. Vi afholder fire gudstjenester fordelt på lørdag den 4. januar og søndag den 5. januar.

Tidspunkter: Lørdag den 4. januar kl. 13:30 og kl. 16:00 og søndag den 5. januar kl. 11:00 og kl. 14:00 

Medvirkende
skuespiller Trine Pallesen, teaterleder og skuespiller Brian Kristensen og korshærs- og sognepræst Cecilie Ahlmann Raaberg
Sted Hellestrupvej 38, 4390 Vipperød