Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

OBS ÆNDRING - Juleværksted for skolebørn

Dato
Torsdag d. 9. december 2021, Kl. 13:30 til kl. 15:30
Sted
Vipperød Sognegård, Asmindrupvej 52, 4390 Vipperød

Vi har som alle andre fulgt med i de stigende corona-smittetal i vores kommune, og vi kan se, at der nu sættes ind på SFO- og skoleområdet, hvor der blandt andet opfordres til forskellige tiltag for at mindske smitten. Det gælder blandt andet undervisning på tværs af klasser og årgange. Når vi holder juleværksted i Sognegården er det jo netop for skolebørn på tværs af skoler, årgange og klasser. Så selvom vi havde glædet os utroligt meget til årets juleværksted, så finder vi det desværre mest forsvarligt ikke at mødes på vanlig juleværkstedsvis. Vi vil på den måde gerne bakke op om retningslinjerne på skoleområdet og også gøre vores til at smittetrykket forhåbentlig hurtigt kan falde igen.

Vi har dog ikke tænkt os bare sådan at aflyse, men håber i stedet at en masse børn og unge har lyst til at hjælpe os med oppyntning af Sognegården på en alternativ måde. I lighed med sidste års fastelavn og Påske laver vi en stor juleværksteds-krea-pose, som i løbet af uge 48 kan hentes i Sognegården. Der vil være materialer og forklaringer til en masse forskellig julepynt, som kan laves derhjemme. Vi håber så, at I har lyst til at komme retur med lidt af den julepynt, som I får lavet derhjemme, så vi kan få byens flotteste julepyntede vinduer i Sognegården.

Tilmeld jer juleposen her: https://forms.churchdesk.com/f... – tilmeld senest 24/11.

Vi håber, at en masse børn har lyst til at være med! ?

Efter et års pause er det heldigvis tid til juleværksted i Sognegården igen. Juleværksted er for alle børn i skolealderen, som elsker at være kreative, høre historie og komme i julestemning sammen. Sognegårdens store juletræ skal pyntes, og vi har brug for hjælp, men der plejer også at være rig mulighed for at få fine ting med hjem. Vi mødes 4 torsdage i november/december kl. 13.30. Kl. 15.00 er forældrekaffen klar til dem, der har tid og mulighed og lige inden kl. 15.30 pakker vi sammen i fællesskab. Hver uge tager de kreative aktiviteter udgangspunkt i en ny overskrift – engle, lys, hjerter og stjerner - som alle knytter sig til julens fortælling om Jesu fødsel. Vi begynder hver gang med lidt mad og et stykke af Bjarne Reuters dejlige gendigtning af juleevangeliet; En nat i Betlehem

Er der forældre, bedsteforældre eller andre voksne, der synes det kunne være hyggeligt at være med, så giv et praj på sabine@kirkevip.dk – der er altid brug for ekstra hænder, når stjernerne driller og de svære hjerter skal flettes!